Gratis Cursus

FAQ – Gratis Cursus

Heb je vragen over Gratis Cursus?

Zit je met een bepaalde vraag of is er iets niet duidelijk op de website? Enkele van de meestgestelde vragen vind je hieronder. Hopelijk kom je hiermee al een eind verder. Stel dat je toch niet verder komt met onderstaande vragen en antwoorden kan je ons uiteraard ook altijd contacteren.

 

CONTACTEER ONS →


Veelgestelde vragen

Ja, gratis cursus is ook echt volledig gratis 🙂 Je hoeft enkel een gratis account aan te maken, een cursus te selecteren en je kan starten.

Waarom doen we dit nu? Onze mening: ‘Online cursussen zijn de toekomst‘:

  • → Comfortabelere leeromgeving
  • → Gemak en flexibiliteit
  • → Meer interactie en hoger concentratievermogen
  • → Geen woon-werkverkeer
  • → Verbeter uw technische vaardigheden

Als je nog geen account hebt aangemaakt, kan je dat hier doen → gratis account aanmaken

Je ontvangt een mail waarmee je een account kunt maken. Eens een account aangemaakt, kan je starten!

Geen probleem, iedereen vergeet zijn wachtwoord wel eens. Lastig hé? Je kan heel eenvoudig jouw wachtwoord laten resetten en een nieuw aanmaken.

Dat doe je hier → wachtwoord resetten

Woops, dat kan gebeuren. Overkomt de beste. Via gratis cursus kan je uiteraard opnieuw jouw inlognaam opvragen. Het enige dat je nodig hebt is jouw e-mailadres.

Dat doe je hier→ Inlognaam vergeten

Heb je nog geen gratis account aangemaakt? Dat je doe hier → gratis account aanmaken

Onze gratis cursussen zijn op elk toestel raadpleegbaar. Dit wil zeggen dat je op elk toestel (desktop, tablet, mobiel) de cursus kunt raadplegen. Je hoeft enkel in te loggen om verder te gaan waar je was gebleven.

Een gratis cursus bestaat steeds uit video’s, tekstdocumenten en eventueel ook oefeningen. Af en toe zijn er ook ebooks (PDF) die je extra kan downloaden. Als iets niet duidelijk is of je hebt schrijffouten ontdekt in onze teksten, laat het ons zeker weten zodat we dit zo snel mogelijk aanpassen.

Zit je ergens vast of is een bepaalde les onduidelijk? Neem even contact met ons op door op volgende link te klikken → contacteer ons

Ambitie om zelf ooit een cursus te maken? Via gratis cursus kan je deze ook effectief publiceren! Het maakt niet uit wat voor cursus het is. Neem even een kijkje op volgende pagina voor meer details → online lesgeven

 

↓ Alles duidelijk? Start hieronder met één van onze gratis cursussen ↓

© Gratis Cursus 2020
X